MojAndroid
(x) hirdetés

Korábban már többször olvashattatok egy hazai csapat által fejlesztett menetrend alkalmazásról, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend és egyre több településen érhető el. A srácok most írtak nekünk, hogy számoljunk be nektek legújabb fejlesztésükről, melynek hála már a Volánbusz helyi menetrendjei is elérhetőek az alkalmazásból.

Már a menetrend.app alkalmazásban is elérhetőek a Volánbusz helyi menetrendjei

A mai napon újabb 57 város helyi menetrendjével bővült a népszerű okostelefonos alkalmazás. Most már többek között Győr, Szolnok, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Sopron, Ózd, Salgótarján és más nagyvárosok menetrendjei is megtalálhatóak az alkalmazásban. A menetrendek megtekintése mellett a mobilalkalmazás lehetőséget biztosít utazástervezésre közösségi közlekedéssel, kerékpárral, valamint gyalogosan is. Emellett sok kényelmi funkciót is tartalmaz, amelyek elsősorban az ingázók számára jelentenek segítséget: kedvencek, átszállási kapcsolatok, közeli indulások, térképek – ráadásul ezek mindegyike offline is elérhető.
A menetrendi adatok forrása a Volánbusz Zrt. menetrendi adatbázisa, amely július közepén vált nyilvánosan elérhetővé a fejlesztők számára. Az adatok a Volánbusz által közzétett frissítések alapján az alkalmazásban is rendszeresen frissülnek.
Az alkalmazást, amely nyáron ünnepelte tizedik születésnapját, összesen kb. 275 ezren veszik igénybe utazásuk megtervezéséhez, így a legnépszerűbb utazástervező platformok egyike az országban. A mostani bővüléssel összesen már 75 városban érhető el, egyre több helyen valós időben is. Az alkalmazást egy fiatalokból álló hazai csapat fejleszti, akik a felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan bővítik azt. A Volánbusz Zrt. helyközi járatai (így a helyi bérlettel igénybe vehető helyi szakaszok) egy későbbi frissítésben fognak bekerülni az alkalmazásba.
Az alkalmazás ingyenesen letölthető Androidos okostelefonokra a Google Play-ből és az App Gallery-ből.
(x) hirdetés
2022.08.02.

Ezeket már olvastad?

+