Quantcast
MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi bemutatta új vezetéknélküli töltőjét, ami a már ismert 80W-os töltő testvére 100W-os teljesítménnyel. Utóbbi modelt a múlt évben mutatták be, bár az eredeti prototípustól kissé eltérő kialakítással.

Forrás: gsmarena.com
Forrás: gsmarena.com

 

A most megjelent nagytestvér a 100 W-os töltési teljesítménnyel rendelkezik. A 80W-os változathoz hasonlóan itt is lehetőségünk van függőleges vagy vízszintes helyzetben tölteni a telefonunkat. Az egyetlen igazi különbség a teljesítményt leszámítva csupán a termekék színében fedezhető fel: a 80wattos változat fehér-ezüst, míg a nagyobbik változat fekete-arany színkombinációban vásárolható meg.

Forrás: gsmarena.com
Forrás: gsmarena.com

 

Az új modell a szabványos Qi töltési technológián alapul, és továbbra is kettős tekercses kialakítású, dinamikus ventilátorral kiegészítve, amely csak szükség esetén indul be. A funkciók tekintetében az újabb modell további kalibrációs védelemben erősít, miközben megtartja az előző modell túláram-, túlfeszültség-, túlmelegedés-, elektrosztatikus védelmét és az idegen eszközök észlelését is.

A termék egyelőre csak az ázsiai piacon érhető el, körülbelül 92 dolláros áron. A kérdés persze az, hogy mi szüksége volt a Xiaominak egy ilyen töltőre, amikor a kisebb 80w-os változat is tökéletesen kielégíti az igényeket, és még a fentinél is barátibb áron (kb 77 dollár) kapható.

2021.08.17.

+