Google Pay. Itthonról is.

Amikor megjelent a Gránit Pay, már azt gondoltam, hogy a Google Pay (leánykori nevén Android Pay) is hamarosan érkezik. Azóta eltelt közel két év. És még mindig nincsen hivatalosan Google Pay itthon. Olyannyira nincs, hogy az app beszerzéze sem működik, ha csak a magyar Play Store-ba vagyunk regisztrálva.

Ha sikerült azonban beszerezni mégis az alkalmazást, onnantól már csak egy dologra lesz szükségünk. Ez pedig egy Revolut bankkártya. Merthogy a Revolut támogatja a Google Pay-t. Ez pedig jó, mert így a Revolut egyetlen jelentős hiányossága szűnik meg, mégpedig, hogy nem lehet vele mobilfizetni.

És a Revolutnál úgy tűnik nem vacakoltak mobilfizetési app fejlesztéssel, hanem azt mondták, használjátok a megoldást, ami úgyis működik. Jobbat mi sem tudunk fejleszteni.

Így a Google Pay alkalmazásba be kell vinni a bankkártyát és már mehet is az érintéses fizetés. Google Pixel és Samsung S8 telefonokon próbáltam és azt kell, hogy mondjam piszok gyors. Amíg a Gránit Pay is és a Simple is szüttyög és pár másodperc, míg a fizetés megtörténik, a Google Pay pillanatok alatt megoldja a fizetést.

Frissítés: Ha valakinek nem megy a Revolut kártyával, próbálja meg a Monese kártyájával! A Monese árai nem annyira jók, mint a Revoluté, de a Google Pay sőt az Apple Pay is működik vele.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →