Kedvenc fizetős alkalmazásaink

Az Android Portál indulásától kezdve épített az androidos közösséggel való kapcsolattartásra, és igyekezett teret engedni mindenkinek, aki androidról szeretne beszélgetni, vagy van valami mondanivalója a témában. Ennek a legegyszerűbb példája, hogy bárki indíthat egy blogot bármiféle megkötés nélkül, sőt, ha elég tartalmas és mások számára is érdekességgel bíró az írása, akkor írása még a portál főoldalára is kikerülhet. De ha inkább valami felhasználó közelibb példát keresünk, akkor nézzük meg a Hölgyek és az Android sorozatot!

Már többen, és sokszor írtuk, hogy a portál Google+ oldalán remek és aktív közösség található, ahol valóban pezseg az élet, rengeteg hírajánló érkezik, de előkerülnek problémák és általában a megoldás is születik. Most egy kicsit másféle módon szeretném az olvasókat megmozgatni, ami nem igazán illik a Google+ oldal technikai lehetőségei közé. Többször szóba került (leginkább MÁS mobil-operációs rendszer használók szájából), hogy keveset költünk alkalmazásokra. Amit én jóhiszeműen elhiszek, bár jómagam is elég sok pénzt költöttem már el a Playen, de igazán pontos számokat az platformok felhasználóinak fizetési hajlandóságáról még nem igazán láttam. Mármint ami a globális, és nem csak az amerikai (leginkább USA) piacot mutatja be.

Szóval arra kérném a tisztelt olvasókat, hogy akinek van véleménye, és kedve, az soroljon már fel itt a cikk alatt néhány (de maximum 5) alkalmazást, amiért fizetett, és nem bánta meg, esetleg még ma is használja. Aki úgy gondolja, az pár rövid mondatot is írhat az alkalmazásról, esetleg a vásárlás évét, és az összeget is odaírhatja, ha tudja! És hogy a válaszadói kedvet fokozzam, ha elég sok válasz érkezik, akkor írok majd belőle egy összefoglaló írást, alkalmazásajánlóval együtt.

Tehát mi az az alkalmazás, amit megvettél, és másnak is szívesen ajánlod?

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , ,

About Rumcájsz

Horváth Zsolt, alias rumcájsz: térképész / apa / jiu-do mester / bringás / hobbifutó / kéktúrázó / instagrammer / "total war" fan. Androidos eszköz-történet: T-Mobile Pulse » Motorola Defy » Motorola Atrix » Google Nexus 4 » Oneplus One ->Motorola Moto x4
View all posts by Rumcájsz →