MojAndroid
(x) hirdetés

Egy dolog hiányzik a Galaxy Z Flip sorozatból: a telefotó kamera. Az eddig megjelent modellek mindegyike csak széles és ultraszéles objektívvel rendelkezik, de most új bizonyítékok láttak napvilágot, amelyek arra utalnak, hogy a Samsung végül egy harmadik érzékelőt is beépíthet a jövőbeli Galaxy Z Flip telefonok hátoldalára.

A GalaxyClub által megtalált Samsung szabadalom egy érdekes Galaxy Z Flip dizájnról árulkodik, amely három hátlapi kamerát és egy téglalap alakú fedőképernyőt tartalmaz, amely nem rendelkezik mappaszerű bevágással. Bármennyire is csábító a remény, hogy a közelgő Galaxy Z Flip 6 zoom-kamerát kap majd, az eddigi bizonyítékok ennek ellenkezőjére utalnak.

Más szóval, ez a szabadalom nem úgy tűnik, hogy tükrözi a Samsung következő összecsukható flip-telefonjának kialakítását. A szabadalom azonban azt sugallja, hogy a Samsung azon dolgozik, hogy a jövőbeli Z Flip modellekben egy hármas kameraelrendezést valósítson meg.

A Galaxy Z Flip 7 kaphatja meg a legkorábban

Érdekesség, hogy ezt a szabadalmi bejelentést 2022 közepén nyújtották be.

Legkorábban arra spekulálhatunk, hogy a Galaxy Z Flip 7, amelynek 2025-ben kerülhet piacra, egy hármas kameraelrendezéssel rendelkezhet majd, amelyben egy teleobjektív kamera is helyet kaphat. Azonban még túl korai lenne biztosat mondani. A szabadalmi kérelmek nem mindig tükrözik a végleges terveket vagy egy vállalat valódi szándékait.

Ami a Galaxy Z Flip 6-ot illeti, az várhatóan két hátlapi kamerával – egy széles és egy ultraszéles – fog rendelkezni. A korai jelentések szerint pedig a Galaxy Z Flip 6 elsődleges kameráját 12 megapixeles egységről 50 megapixelesre frissítheti, ami jobb fotókat és fejlettebb kamerafunkciókat biztosítana.

Más kiszivárgások szerint a Galaxy Z Flip 6 nagyjából ugyanúgy fog kinézni, mint a Galaxy Z Flip 5, de továbbfejlesztett hardverrel büszkélkedhet, beleértve egy újabb Snapdragon 8 Gen 3 chipet. A telefon minden bizonnyal a Galaxy AI-t is megkapja majd.

(via)

2024.04.25.

Ezeket már olvastad?

+