MojAndroid
(x) hirdetés

Először a jó hír: Frissült a Cut The Rope a Marketen. Az új doboz neve: Toy Box (25 új pálya).
A rossz hír az, hogy frissítés után elvesznek az eddigi eredményeid és csak akkor tudod visszaállítani őket, ha rootolt telefonod van.

UPDATE
Közben kijött a frissítés, ami első indításkor megkérdezi, hogy visszaállítsa egy korábbi játékból a mentést. Erre nyomjunk YES-t és nincs szükségünk további varázslatra, mindent onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk.

Az ok egyszerű. A Zeptolab egy ügyes iOS fejlesztő csapat, de Androidon bénáznak rendesen (illetve folyamatosan veszik fel az embereket a csapatukba). Anno már megírtam a kálváriámat, amit az ingyenes Cut The Rope-ról a fizetősre való áttérés során jártam.
Ott a két verzió különböző néven való szerepeltetése okozott gondot.

Most pedig – gondolom – az új Androidos fejlesztők picikét odakoppintottak, hogy nem szép a névkonvenció. Lényeg a lényeg. Eddig a CtrAppPaid.xml tartalmazta az eddig elért pontjainkat, mostantól pedig a com.zeptolab.ctr.CtrApp.xml tartalmazza. Nagyon jó, nagyon szép, örülünk. Csak éppen az alkalmazás a régi fájlt nem ismeri, ezért üresen létrehozza az újat. Igazán tündérbogár, csak az a probléma, hogy az eredményeink a régiben vannak…

Nos, ha a telefonod rootolva van, akkor Root explorer vagy hasonló program segítségével navigálj el ide:

/data/data/com.zeptolab.ctr.paid/shared_prefs

Nevezd át ezt a fájlt:

CtrAppPaid.xml

Erre (ha van már ilyen nevű fájl, töröld le vagy nevezd át előtte):

com.zeptolab.ctr.CtrApp.xml

Majd indítsd el az alkalmazást és örvendj vala. A játék frissítve és az eredményeid is megvannak.

Reméljük a Zeptolab hamarosan elkészül a Cut the Rope: Experiments játékkal is, ami a sötét oldalon (csak @saabi kedvéért szúrtam ide ezt a trollkodást :) ) már elérhető.

device1.pngdevice2.png

2011.09.29.

Ezeket már olvastad?

+