MojAndroid
(x) hirdetés

Nem csak az okostelefon-felhasználók szeretnének mobilnetezni. A hagyományos, vagy közepes tudású mobiltelefonok gazdái számára a Telenor új csomagja havi ezer forintért kínál mobilnetet, ami az első három hónapban ingyenes.

Az internetképes telefonnal rendelkező megkérdezett felhasználók leginkább a kényelmes, helyhez kötöttség nélküli, gyors információszerzés miatt használják mobiltelefonjukon az internetet. A válaszadók főként utazás közben (58%), de otthon (40%) és a munkahelyükön is csatlakoznak a világhálóra készülékükkel. A Telenor tapasztalatai azt mutatják, hogy aki megismerkedik az internet adta lehetőségekkel, jó eséllyel válik rendszeres felhasználóvá – áll a Telenor közleményében.

Okostelefonnal viszont a lakosságnak még mindig csak kis százaléka rendelkezik, miközben hagyományos mobilból több van itthon, mint magyar állampolgárból – akinek egyszerű mobilja, vagy közepes tudású, angol szóval “feature phone”-ja (fícsörfon) van, wifi nélkül, legfeljebb EDGE adatátviteli képességgel, annak lehet hasznos a Telenor új csomagja. A Klikk csomag ugyanis az ilyen mobilok felhasználóit – azaz a többséget – veszi célba: havi 990 forintért 100 MB-os mobilnetet nyújt. A csomaghoz az ingyenes Opera mini mobilböngészőt kell letölteni, aminek kezdőlapján ott figyelnek a ma Magyarországon legnépszerűbb oldalak ikonjai, így nem kell böngészőbe webcímet pötyögni.

Túlforgalmazási díj nincs, ha kimerítettük a keretet, lecsökkentik a sebességet. A Klikk szolgáltatás egyszerűen, számlás és kártyás előfizetéssel is igénybe vehető (kivéve a MobilKvartett, Menedzser, Internet, illetve djuice és Red Bull Mobile tarifacsomagokkal). A megrendeléshez egy a 1750-es számra küldött, díjmentes SMS szükséges. További részletek a Telenor oldalán találhatók.

Forrás: Technet

2011.04.05.

+