MojAndroid
(x) hirdetés

Ismered a SHIFT-et? Iszonyú jó hangulattal rendelkező flashes agytörő-akció játékról van szó, egy pofonegyszerű koncepciót valósított meg nagyon jól a Handmark. Játékosként egy titkos, ám rosszul sikerült kísérlet 12378-as alanya vagy, ám ezúttal nem valami hétköznapi dolog történt a kísérletben, mint az Ebola elszabadulása, vagy valami népszerű hallucinogén véletlen feltalálása (*ásít), hanem beragadtál a tér-időnek valami film noir-os fekete-fehér kétdimenziós szegletébe, ahol folyton valami elborult hangulatú free jazz szól, és bár beszélni nem tudsz (mert nincs szád), váltani tudsz a sötét és a világos dimenziók közt. Ki kell próbálni, hogy rákapj az ízére, és mivel viszonylag gyorsan megvannak a pályák, mégis élvezetesek, tökéletes kikapcsolójáték.

Nos, most már a buszon is Shiftezhetsz, vagy a vonaton, mert a Marketről letölthető a játék Lite változata. Itt 15 szintet tudsz végigjátszani, ami arra elég, hogy inkább nem veszed meg azt a két sört, hanem megrootolod a telefonod, felteszed a Market Enablert, és befizetsz 1,99 dollárt az 50 pályás teljes verzióra.

Az eredményeidet Twitteren megoszthatod, és ezzel kábé be is fejeződik a játék funkcionalitásának listája. Talán még annyit lehet megjegyezni (sajnos negatívumként), hogy a desktop változathoz képest az irányítás kicsit esetlen, hiányzik a multitouch a “megyek és ugrok” megoldásokhoz – bár ez a játék pörgősségén kívül mást nem befolyásol, mert nem időre megy, de jobb lenne, ha lenne külön ugrós gomb.

Irány tehát a Market (vagy lent a QR kód), és nyomkodd azt a Shiftet!

2011.01.27.

Ezeket már olvastad?

+