MojAndroid
(x) hirdetés

A Google Wallet webes verziója, amely korábban az USA-ban és Japánban volt elérhető, most 13 további országban is hozzáférhetővé vált. Az új országok felhasználói mostantól elérhetik mentett fizetési módszereiket, bérleteiket és tranzakcióik történetét. Az új országok között szerepel Brazília, Csehország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Románia, Spanyolország, az Egyesült Királyság és Ukrajna.

A webes verzió átfogó képet nyújt a fizetési módszerekről, beleértve a hitel- és bankkártyákat, valamint különféle bérleteket, például hűségkártyákat, beszállókártyákat és koncertjegyeket. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kezeljék fizetési módszereiket és bérleteiket, frissítsék Wallet és Google Pay beállításaikat, és megtekintsék legutóbbi tranzakcióikat.

A webes verzió kiemelkedő funkciója a részletes tranzakciós előzmények, amelyek meghaladják az Android alkalmazás korlátját, amely csak 10 érintéses fizetési interakciót mutat. A felhasználók a Google Prompt segítségével történő azonosítás után férhetnek hozzá ezekhez az előzményekhez. A webes verzió tartalmaz egy beállítási oldalt is, amely különféle Google preferenciákhoz kapcsolódik a személyes adatok kezeléséhez.

A webes felület Material 3 dizájnnal készült és a pay.google.com oldalt váltja fel. Az elérhetőség kibővítése révén a Google Wallet kényelmét és funkcionalitását szélesebb közönség számára teszi hozzáférhetővé, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy digitális pénzügyeiket és bérleteiket könnyebben kezeljék.

A Google Wallet webes felülete az alábbi funkciókat támogatja:

– Mentett fizetési módszerek kezelése (hitel- és bankkártyák)
– Bérletek kezelése (hűségkártyák, beszállókártyák, koncertjegyek stb.)
– Bérletek vonalkódjainak megtekintése és törlése
– Átfogó tranzakciós előzmények megtekintése
– Wallet és Google Pay beállítások frissítése
– Különféle Google preferenciák elérése

Ezzel a bővítéssel a Google célja, hogy egyszerűsítse a digitális fizetések és bérletek kezelését, egy egységes platformot biztosítva, amely mind mobil eszközökről, mind webböngészőkből elérhető. A webes verzió fejlett funkciói, mint például a részletes tranzakciós előzmények és a bérletek széles skálájának kezelése, tovább növelik a platform kényelmét és hasznosságát.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.10.

Ezeket már olvastad?

+