MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung ma bemutatja a Galaxy Z Fold6-ot a nagy Unpacked eseményén Párizsban. Egy ideje pletykálnak egy Galaxy Z Fold6 Ultra (vagy Z Fold6 Slim) modellről is, amely állítólag vékonyabb testtel érkezik (amint azt a második pletykált név is sugallja).

Egy új pletyka szerint a Fold6 Ultra projekt határozatlan időre felfüggesztésre került. A vékonyabb kialakítás mellett az Ultra nagyobb képernyőkkel is érkezett volna, mint a Fold6.

Ez nem jelenti azt, hogy az Ultra soha nem fog napvilágot látni, csak azt, hogy jelenleg a Samsung egyáltalán nem tervez bevezetést erre a modellre – persze, ha ez a pletyka igaz.

A Honor (a Magic V3-mal) és a Xiaomi (a Mix Fold 4-gyel) ebben a hónapban küzdenek majd a világ legvékonyabb hajlítható okostelefonjának címéért, amelyet tavaly óta a Honor Magic V2 birtokol. A Samsungnak nincs résztvevője ebben a versenyben, és az Ultra lehetett volna a belépője a vékony hajlítható kategóriába. De talán nem volt elég vékony, és ezért került felfüggesztésre? Lehet, hogy soha nem fogjuk megtudni.

Egy dolog biztos – ha hardveres innovációt keresel a hajlítható eszközök terén, az mind a kínai gyártóktól érkezik, nem pedig a Samsungtól. Évekig a Samsung kényelmes vezető pozíciót élvezett a hajlítható piaci részesedés terén, de ez a közelmúltban zuhanni kezdett, így talán tényleg szüksége lenne valamilyen innovációra.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.10.

Ezeket már olvastad?

+