MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple állítólag egy új, olcsóbb Apple Watch SE verziót fejleszt, amely műanyag házzal rendelkezik – állítja a Bloomberg újságírója, Mark Gurman.

A hétvégi “Power On” hírlevélben Mark Gurman a Bloomberg-től azt írta, hogy az Apple egy új Apple Watch SE modellt fejleszt, amely merev műanyag házzal rendelkezik majd az anodizált alumínium helyett. Gurman szerint ez lehet az egyik módszer, amellyel az Apple az Apple Watch SE árát csökkenteni kívánja. Jelenleg az Apple Watch SE 249 dollárba kerül, míg a Samsung legolcsóbb versenytársa, a Galaxy Watch FE, 199 dollárért kapható.

Az Apple még 2013-ban dobta piacra az iPhone 5C-t , amely szintén műanyag házzal rendelkezett, ami tulajdonképpen az iPhone 5 újratervezett változata volt. A polikarbonát külső több élénk színben volt elérhető. Az eszköz kissé ellentmondásos volt, mert a kritikusok azt állították, hogy a műanyag ház visszalépés a korábbi modellek luxus fém felületeihez képest, és egyes fogyasztók úgy érezték, hogy az eszköz ára még mindig túl magas volt ahhoz képest, amit alacsonyabb minőségű termékként érzékeltek.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.09.

Ezeket már olvastad?

+