MojAndroid
(x) hirdetés

A várva várt Redmi K70 Ultra hamarosan teljessé teszi a K70 családot, mivel a K70 és K70 Pro már hivatalosak, és már hónapok óta elérhetők. Az Ultra verzió már itt van – nemrégiben elkezdte a tanúsítási folyamatot, és a róla szóló pletykák egyre intenzívebbé válnak.

Ma egy prototípust észleltek a Geekbench adatbázisában, és ahogy az lenni szokott, ez azt jelenti, hogy néhány specifikációját is megismerhetjük. Különösen figyelemre méltó, hogy a K70 Ultra SoC-ját a MediaTek Dimensity 9300+ alkotja, és a Geekbench teszten futott prototípus 16 GB RAM-mal rendelkezett, bár valószínűleg több opció is elérhető lesz a megjelenéskor.

Redmi K70 Ultra: Mit kínál az új modell?

A Redmi K70 Ultra természetesen már az első naptól kezdve Android 14 rendszert fog futtatni, Xiaomi HyperOS felülettel. A prototípus a Geekbench 6.3 teszten egy magos pontszáma 2,218, míg többmagos pontszáma 7,457 volt.

A Redmi már bejelentette, hogy a K70 Ultra IP68 minősítéssel rendelkezik a por- és vízállóság szempontjából, és egy tanúsítvány szerint támogatja a 120W vezetékes töltést is. A készülék várhatóan ebben a hónapban jelenik meg, így az elkövetkező napokban és hetekben egyre több információ fog kiszivárogni róla.

Bár a Redmi K70 Ultra nem kerül forgalomba Kínán kívül, ez a modell szolgálhat alapul a közelgő Xiaomi 14T Pro számára, ha a történelem ismétli önmagát, mivel a K60 Ultra volt az alapja a Xiaomi 13T Pro-nak, bár néhány módosítással.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.05.

Ezeket már olvastad?

+