MojAndroid
(x) hirdetés

Új kedvezményekkel és akciókkal várja vásárlóit a HONOR

A HONOR folyamatosan új kedvezményekkel és akciókkal várja a fogyasztókat, és minden hónapban egyedi ajánlatokat kínál akár az üzletekben, akár a szolgáltatóknál.

Aktuális kedvezmények a HONOR 200 és HONOR 200 Pro készülékekre

Az aktuális kedvezmények a legújabb, csúcskategóriás HONOR 200-ra és a HONOR 200 Pro-ra vonatkoznak. A két, Párizsban frissen leleplezett készülék kiemelkedő teljesítményt nyújt az AI portréfotózásban. Július 31-ig minden vásárlás mellé egy HONOR Pad 8 tablet jár ajándékba, amely lehetővé teszi a HONOR ökoszisztéma teljesebb kihasználását. A HONOR 200 minden partnernél kapható az ajándék tablettel, míg a HONOR 200 Pro a Telekomot kivéve minden partnernél elérhető.

Havi promóciók és ajánlatok

A havi promóciók között szerepel még a HONOR Magic6 Lite, a díjnyertes Magic széria aktuális Lite verziója, amely kiváló kijelzővel, hosszú akkumulátor-üzemidővel és nagy tárhellyel várja a felhasználókat. A Telekomnál minden vásárlás mellé egy HONOR Band 9 okoskarkötő is jár, amely kiváló társ az edzésekhez.

Kiemelt ajánlatok a partnereknél

HONOR 200 és HONOR 200 Pro: Július végéig tartó akcióban ajándék HONOR Pad 8 tablettel kaphatók.
HONOR Magic6 Lite: A kiváló kijelzővel, hosszú akkumulátor-üzemidővel és nagy tárhellyel rendelkező telefon mellett most ajándék HONOR Band 9 okoskarkötővel vásárolható meg a Telekomnál.

(x) hirdetés
2024.07.04.

Ezeket már olvastad?

+