MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung csúcskategóriás Galaxy S25 sorozatának megjelenése még több mint hat hónapra van, de a GalaxyClub állítólag felfedte a trió kamerájának specifikációit. Ez alapján sajnos csak a Galaxy S25 Ultra kap jelentős kamerafrissítést, míg a sima S25 és az S25+ maradnak az elődeik hardverénél.

A jelentés szerint a Galaxy S25 és S25+ hátul ugyanolyan háromkamerás elrendezést kap, és megtartják a 12MP-es előlapi kamerát. Ez azt jelenti, hogy az S25 és S25+ egymás után a negyedik generáció lesz ugyanazzal a kamerahardverrel.

Ezzel szemben a Galaxy S25 Ultra valószínűleg egy továbbfejlesztett 200MP-es főkamerával és 50MP-es ultraszéles látószögű, 50MP-es 3x teleobjektív és 50MP-es 5x teleobjektív kamerákkal büszkélkedhet majd. Továbbá, a szivárgás szerint a Galaxy S25 akkumulátorkapacitása növekedni fog, bár további részleteket nem közöltek.

Mivel még messze vagyunk a tényleges megjelenési dátumtól, javasoljuk, hogy ezt az információt egészséges szkepticizmussal kezeljük, amíg megbízhatóbb információk nem érkeznek.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.06.20.

Ezeket már olvastad?

+