MojAndroid
(x) hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt hallhattuk, hogy a jövőre érkező Samsung Galaxy S25 sorozat kizárólag Exynos chipekkel fog megjelenni, ami azt jelenti, hogy egyetlen modell sem lesz Qualcomm Snapdragon chippel felszerelve egyetlen régióban sem. Azonban a népszerű elemző, Ming-Chi Kuo új információi ennek ellenkezőjét sugallják.

Kuo állítása szerint a Samsung következő csúcskategóriás chipje – várhatóan Exynos 2500 néven – “nem kerülhet forgalomba a Samsung vártnál alacsonyabb 3 nm-es hozama miatt”, így a Qualcomm lesz az egyedüli SoC beszállító a Galaxy S25 sorozathoz. Ez azt jelenti, hogy az S25 sorozat telefonjai a Snapdragon 8 Gen 4 chippel lesznek ellátva, amelyet októberben mutatnak be.

Ha ez igaz, nem ez lesz az első alkalom, hogy a Samsung kizárólag Snapdragon chippel indítja el a Galaxy S sorozatot. Tavaly az összes Samsung Galaxy S23 sorozatú okostelefon Snapdragon chippel volt felszerelve minden régióban – ez volt az első alkalom a koreai márka számára. Azonban a Galaxy S24 sorozattal a Samsung visszatért a régi stratégiájához, amely szerint néhány piacon Exynos chipekkel, más piacokon pedig Snapdragon chipekkel dobja piacra a Galaxy S zászlóshajókat.

Mindezzel együtt még korai lenne biztosat mondani a Galaxy S25 sorozatról, mivel a tervek mindig változhatnak. A fejlesztési folyamat során bármikor felmerülhetnek új technológiai vagy gyártási kihívások, amelyek befolyásolhatják a végleges döntéseket. Ezért érdemes figyelemmel kísérni a hivatalos bejelentéseket és a megbízható forrásokból származó híreket, hogy pontosabb képet kapjunk a Galaxy S25 sorozat specifikációiról és chipekkel kapcsolatos stratégiájáról.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.18.

Ezeket már olvastad?

+