MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Z Fold 6 várhatóan a jövő hónapban, a Samsung Unpacked eseményén mutatkozik be, és már most rengeteg kiszivárgást láttunk. Most úgy néz ki, hogy egy óriási szivárgás szinte az összes fontosabb specifikációt felfedte.

A SmartPrix egy sor látszólagos Galaxy Z Fold 6 specifikációt tett közzé, egy állítólagos Z Fold 6 specifikációs oldalról származó képernyőképekkel együtt.

Kezdve a kijelzőkkel, az új összehajtható a jelek szerint egy 7,6 hüvelykes (2160 x 1856) és egy 6,3 hüvelykes (968 x 2376) fedőképernyőt fog tartalmazni. A fedőkijelző valamivel nagyobb, mint a tavalyi modell, míg mindkét képernyőn a Z Fold 5-höz képest finomított felbontás látható.

A magazin szerint a Galaxy Z Fold 6 Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy lapkakészletet is tartalmazni fog. A Samsung jellemzően nem említi a chipset nevét a specifikációs lapjain (és itt sincs említés), de az idézett 3,39 GHz-es maximális órajele egybevág a Qualcomm processzorral.

A SmartPrix egyik kiszivárgott képe 12 GB RAM-ot és egy 512 GB-os tárolóval rendelkező modellt mutat, de az outlet azt állítja, hogy 256 GB-os és 1 TB-os opciók is elérhetőek lesznek. Nem világos, hogy ezek a további tárolási konfigurációk a kiszivárgott adatlapból vagy más forrásokból származnak-e.

Galaxy Z Fold 6: Minél több minden változik

Azok, akik hatalmas akkumulátorfrissítésben reménykedtek, nagyot fognak csalódni, mivel a specifikációs lap a legutóbbi néhány Fold modellel összhangban lévő 4400mAh-s akkumulátort említ. Ez nagy baki lenne, amikor az olyan márkák, mint a HONOR, a OnePlus, a Google és mások összecsukható telefonjai már meghaladták a 4500mAh-s küszöböt. Sajnos a töltési sebességről egyelőre nincs szó.

Úgy néz ki, hogy a Samsung nem kínál kamerás hardverfrissítést sem. A vállalat a jelek szerint egy 50MP-es f/1.8-as főkamerát, egy 12MP-es f/2.2-es ultraszéles lencsét és egy 10MP-es 3x teleobjektíves kamerát (f/2.4) kínál majd. A szelfikről és a videohívásokról egy 10MP-es fotós gondoskodik a fedőképernyőn és egy 4MP-es kijelző alatti lencse a kihajtható képernyőn.

Joggal mondhatjuk, hogy a Galaxy Z Fold 5 nem a leglenyűgözőbb kamerahardverrel rendelkezett egy összecsukható 2023-ban. A Z Fold 6 tehát továbbra is elmarad a riválisoktól ebből a szempontból. Az egyik pozitívum, hogy a készülék a jelek szerint 4K/120fps felvételeket is fog tudni készíteni, bár nem világos, hogy ez csak az elsődleges kamerán lesz-e elérhető, vagy a tele- és ultraszéles kamerák is támogatják majd.

Az outlet által kiszivárogtatott egyéb specifikációk között szerepel a Bluetooth 5.3, a Wi-Fi 6, az UWB és az eSIM-támogatás. Akárhogy is, a Samsung valószínűleg erősen a Galaxy AI funkcióira fog támaszkodni a Z Fold 6 eladásában, mert a hardveres frissítések biztosan nem tűnnek nagy oknak a frissítésre.

Közben kiszivárogtak friss képek a várható designról is.

Amint láthatod, a jelenlegi Samsung Galaxy Z Fold 5 és a hamarosan megjelenő Samsung Galaxy Z Fold 6 összehasonlítása egymás mellett történik. Feltűnik a szélesebb külső képernyő, ami sokkal kényelmesebbé teszi a külső kijelző használatát. Ezek a képek is alátámasztják azt a pletykát, hogy a dizájn most dobozosabb lett, és az a keret biztosan titániumnak tűnik, ahogy a pletykák is sugallják. Három kamera is van benne.

Mostanra nincs okunk azt hinni, hogy ezek a Galaxy Z Fold 6-hoz kiszivárgott dummy képek valótlanok vagy eltérnek attól, amit a közelgő telefonon látni fogunk, ezek ugyanis a rendereket leszámítva a készülékről eddig látott legjobb kiszivárgott fotók közé tartoznak. Mint mindig, azonban semmi sem hivatalos, amig azt nem erősíti meg a Samsung.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.06.14.

Ezeket már olvastad?

+