MojAndroid
(x) hirdetés

Időnként láthatunk gy-egy olyan okostelefont, ami miatt irigyelhetjük a kínaiakat. Ilyen a vadonatúj HONOR Magic V Flip, amely tegnap, június 13-án hivatalosan is megjelent Kínában. A telefont egy technológiai divatbemutatón jelentették be. Ez persze elárul valamit a készülék természetéről.

A HONOR a Magic V Flip esetében nagy hangsúlyt fektetett a dizájnra, és ez már az első pillanattól kezdve látszik. Ez egy gyönyörű összecsukható telefon. Kezdjük azzal, hogy nagyon vékony, 7,15 mm-es, amikor kibontva, vagy 14,89 mm-es, amikor összecsukva. A súlya 193 g. A keret ívelt, és a készülék három színben kapható: fekete, fehér és rózsaszín. Ezek azonban nem a tipikus színek. A fekete és a fehér változat szinte gyöngyházszerűnek tűnik, a rózsaszín pedig nagyon egyedi mintázatú. Mindegyik elegánsabbnak és kifinomultabbnak tűnik, mint a legtöbb okostelefon, és van egy különleges kiadás is, amely zöld és csillogó.

Aki komolyabban veszi a divatot, annak tetszeni fog, hogy a HONOR opcionális kiegészítőket kínál, amelyekkel a telefonból “óra, táska stb.” lesz. A készülék mindent összevetve is eléggé alkalmas.

Magic V Flip specifikáció:

  • Display: 6.8-inch internal, 4-inch external
  • SoC: Snapdragon 8+ Gen 1
  • RAM: 12/16GB
  • Storage: 256/512/1,024GB
  • Cameras: 50 and 12MP
  • Front camera: 50MP
  • Battery: 4,800mAh
  • Software: Android 14

Az egyik legnagyobb fénypont a külső képernyő, amely a legnagyobbnak tűnik egy flip-telefonban. LTPO OLED panellel rendelkezik, amely 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 85%-os képernyő-test aránnyal rendelkezik, így a képernyő szinte zökkenőmentesnek tűnik.

A készülék 66 W-os töltési teljesítményre is képes, ami elég gyors. Sajnos hiányzik belőle a vezeték nélküli töltés. További hátránya lehet, hogy a processzor egy kicsit régi, még 2022-ben indult útjára. Ennek ellenére a processzor még 2024-ben is eléggé alkalmas, és ez vitathatatlanul segít a HONOR-nak abban, hogy alacsonyan tartsa az árat.

HONOR Magic V Flip árazás és elérhetőség

A HONOR Magic V Flip ára 4.999 jüanról indul a 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkező változatért, ami körülbelül 689 dollárnak felel meg. A 12 GB RAM és 512 GB ROM tárhelyre 5 499 jüanért, azaz körülbelül 758 dollárért lehet frissíteni. A 12 GB RAM és 1 TB tárhely maximalizálása 5 999 jüanba, azaz körülbelül 827 dollárba kerül. Ha pedig a divatguru Jimmy Choo professzorral együttműködésben készült HONOR Magic V Flip Haute Couture Editiont szeretnéd, az 5 999 jüanba, azaz körülbelül 965 dollárnak megfelelő összegbe kerül. Ez 16GB RAM-mal és 1TB tárhellyel rendelkezik.

Ahogy az várható volt, a telefon egyelőre csak Kínában kapható, arról nincs hír, hogy nemzetközileg mikor lesz elérhető. A telefon remekül néz ki, elég jó specifikációkkal rendelkezik, és sokkal kevesebbe kerül, mint a fő versenytársa, az 1000 dolláros Samsung Galaxy Z Flip 5.

 

 

(x) hirdetés
2024.06.14.

Ezeket már olvastad?

+