MojAndroid
(x) hirdetés

Kiszivárgott néhány új kép a Google Pixel 8a telefonról, amelyeken mind a hátlapja, mind az előlapja látható annak a színváltozatnak, amely az Obsidian nevet kapja majd (mivel a Google manapság így szereti hívni a feketét).

A hátlap nagyjából olyan, mint amire számítunk: ott van a keret egyik oldaláról a másikra átmenő kamerasáv, amely két érzékelőt és egy kör alakú LED-es vakut tartalmaz, a minimális G márkajelzés, és más semmi.

Az előlapon azonban a képernyő kerete elég vastagnak tűnik, különösen ehhez az árkategóriához képest.  A Pixel 7a modellhez képest, amelyet ez a modell váltani fog, a keretek nem is olyan vészesek amúgy – csakhogy a Pixel 8a néhány európai és ázsiai versenytársának sokkal véknyabbak a kávái. Ha már az elődjéhez való összehasonlításnál tartunk, a sarkok ezúttal határozottan lekerekítettebbek.

Az itt látható Obsidian szín mellett a Pixel 8a várhatóan Porcelain (fehér) és Bay (kék) színekben is megjelenik majd. A készüléket a Google Tensor G3 lapkakészletének kell hajtania, és 6,1 hüvelykes, 120 Hz-es OLED képernyővel, 128/256 GB tárhellyel, 64 MP-es fő kamerával OIS-szel, 13 MP-es ultraszéles, 13 MP-es szelfikamerával és 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, amely támogatja a 27 W-os vezetékes töltést.

(via)

2024.04.09.

Ezeket már olvastad?

+