MojAndroid
(x) hirdetés

A Google februárban indította el az Androidon az Assistantot helyettesítő Gemini alkalmazást. Most a Google azt tervezi, hogy küönálló app helyett az AI chatbotot a Google alkalmazáson belülre költözteti.

Az Assemble Debug értesülései szerint az Android-felhasználók hamarosan egy Gemini-kapcsolót látnak majd a Google-alkalmazáson belül a készülékeiken. Ez hasonló ahhoz, ahogyan a Google az iOS-alkalmazásban is kínálja a Geminit. A Google alkalmazáson belül a Gemini kapcsoló lehetővé teszi, hogy interakciót indítsunk a mesterséges intelligenciával gépeléssel, beszélgetéssel vagy egy kép megosztásával. Tehát lényegében a hagyományos Google Search és Discover felületről a Gemini felületre léphetsz át.

Az új opciónak az Androidos Google alkalmazásban valójában azok örülhetnek, akik szeretnék kipróbálni a Geminit, de nem akarják elveszíteni a Google Assistant funkcióit. Jelenleg, ha letöltöd a Gemini alkalmazást az androidos készülékére, akkor be kell jelentkezned, hogy eltávolítsd a Google Assistantot, és a Gemini legyen az elsődleges mesterséges intelligenciavezérlő a telefonodon. A Gemini használatára vonatkozó kapcsoló a Google alkalmazáson belül feloldja ezt a korlátozást.

 

Arról egyelőre nincs hír, hogy a funkció mikor jelenik meg az androidos Google alkalmazásban, de a tippadó által megosztott fenti videónak köszönhetően megnézhetjük, hogyan működhet majd.

2024.04.08.

Ezeket már olvastad?

+