MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung tavaly év végén dobta piacra a Galaxy S23 FE-t, de az utódról eddig nem sok hírt hallottunk. Most egy koreai áruház kiderítette, hogy a Galaxy S24 FE-n már javában dolgozik a Samsung.

Az Elec beszámolója szerint a Samsung egyik beszállítója megkezdte a Galaxy S24 FE kijelzővezérlő chipek tömeggyártását, és a telefon a tervek szerint nyáron kerül piacra. A nyári (júniustól augusztusig tartó) megjelenési ablak korábbi lenne, mint a Galaxy S23 FE megjelenése, amelyet 2023 októberére (őszére) jelentettek be.

Mit tudunk még a Galaxy S24 FE-ről?

A hírportál hozzáteszi, hogy a Galaxy S24 FE tömeggyártási mennyisége a tervek szerint “milliós nagyságrendű” lesz. Ez egy nagyon homályos állítás, ami nem sokat mond nekünk. Összehasonlításképpen a weboldal korábban, az S23 FE megjelenése előtt arról számolt be, hogy a Samsung hárommillió darabot tervez legyártani.

A telefonnal kapcsolatos kevés állítás egyike egy igen vegyes múlttal rendelkező kiszivárogtatótól származik. Ők korábban azt állították, hogy a telefon Snapdragon 8 Gen 3 vagy Exynos 2400 chippel érkezik majd.

Mindenesetre a Samsung összes FE telefonja 4500mAh-s akkumulátorokat kínált vezeték nélküli töltéstámogatással, rugalmas, háromszoros hátsó kamerarendszerrel és IP68-as kialakítással. Így azt tippeljük, hogy az S24 FE is kínálhatja ezeket a funkciókat, ha a Samsung ismét konzervatív megközelítést alkalmaz.

(via)

2024.04.04.

Ezeket már olvastad?

+