MojAndroid
(x) hirdetés

A vadonatúj vivo X Fold3 Pro a legkarcsúbb új összecsukható telefon, amelyet Kínában debütált, és a hírek szerint hamarosan más piacokon is láthatjuk. Ha kíváncsi vagy, hogyan sikerült a vivo elérnie a lenyűgözően vékony és könnyű megjelenést, akkor a WekiHome új teardown videója választ adhat a kérdésedre.

A szokásos módon a szétszerelés a készülék kikapcsolásával és a SIM-kártyahely eltávolításával kezdődik, amely lenyűgözően vékony az X Fold3 Pro-n. A hátlap is viszonylag könnyen lejön egy kis hő és erő hatására, amely szintén elég vékony, de a technikus részletezi, hogy megerősített szálas kompozitból készült. A fedőlap képernyője ezután kipattintható, feltárva a hátlap másik oldalát.

A második generációs Qualcomm ultrahangos ujjlenyomat-olvasó mellett egy hatalmas rézfóliát is felfedezhetünk, amely segít megóvni a kijelzőpanelt a túlmelegedéstől. Az alaplap kettős egymásra épülő kialakítással rendelkezik, a tetején lévő kameraérzékelők trióját egy érdekes műanyag borítás tartja a helyén, amely a vakukábelnek, a mikrofonnak, a környezeti fényérzékelőnek és a lézeres fókuszmodulnak is otthont ad. Ezután néhány mintakép mellett közeli felvételeket kapunk a kameraérzékelőkről.

A teardown a Snapdragon 8 Gen 3 chipnek, a Samsung LPDDR5X RAM-nak és az UFS 4.0 tárolómoduloknak, valamint a vivo V3 képalkotó chipnek otthont adó alaplappal folytatódik.Közvetlenül a lap alatt egy réz párologtató kamra található, hogy kordában tartsa a hőtermelést.Ezután közeli pillantást vethetünk a hangszórókra, a mikrofonokra és a vibrációs motorra, valamint a két cellás 5700 mAh-s szilikon anódos akkumulátorra, amely két 2850 mAh-s cellára oszlik.

Érdekes módon az újabb X Fold3 Pro kisebb VC gőzkamrával rendelkezik, mint elődje.A videó utolsó részében a könnyű szénszálas zsanér látható, amely alig 15 grammot nyom.

És akkor a teljes videó:

(via)

2024.03.27.

+