MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy A55 a Galaxy A35-tel együtt március 11-én mutatkozik be, de egy belga telekommunikációs vállalat elrontotta a meglepetést, és a Galaxy A55-öt teljes adatlappal és néhány hivatalos képpel listázta a weboldalán.

A specifikációk nagy része már ismert, de valószínűleg ez a legjobb megerősítés, amit kaphattunk. Nézzük át még egyszer a weboldalon felsorolt specifikációkat.

A készüléket egy Exynos 1480 SoC futtatja 6GB RAM-mal és 128GB tárolóval párosítva, bár a korábbi pletykák szerint a memória akár 12GB is lehet. A tárolás microSD kártyával bővíthető akár 1 TB-ig. A kijelző most egy kicsivel nagyobb, mint az A54 esetében, 6,6 hüvelykes képátlóval, és természetesen OLED panelt használ, középre helyezett lyukasztással a szelfi kamera számára.

A hátlapi kamera beállítása nem változott a Galaxy A54-hez képest – 50MP-es fő kamera, 12MP-es ultraszéles fotó és 5MP-es makro kamera. Az előlapon egy 32MP-es fényképezőgép található a szelfikhez. A Galaxy A55 is megtartja az 5000 mAh kapacitású akkumulátort, de  az Android 14-el fog debütálni.

Ezzel a kiszivárgással már nem sok mindent lehet felfedni a Samsung tervezett eseményén, kivéve az árakat.

Reméljük, hogy azokról hamarosan többet tudhatunk meg.

2024.03.05.

Ezeket már olvastad?

+