MojAndroid
(x) hirdetés

Az idei barcelonai MWC-n számos érdekes készüléket láthatunk. A rugalmas kijelzők különböző módon hajlítható prototípusainak különböző változatai mellett a ZTE standján olyan okostelefonokat mutattak be, amelyek dizájnjukkal kápráztatták el a látogatókat.

A Nubia Neo 2 már első ránézésre is sejteti, hogy ki a célközönség: a fiatal felhasználó, aki mobiltelefonon játszik. Az ára állítólag 200 dollár körül lesz, így a hardveres specifikációk is ehhez illeszkednek. Belsejében az Unisoc T820 chipset fut 8 GB RAM mellett, amelyet 256 GB tárhely egészít ki.

A 6,72 hüvelykes kijelzőn Full HD+ felbontást használnak, ami 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát biztosít. A hőelvezetésről, amely a grafikailag igényesebb játékok lejátszásakor keletkezik, többrétegű hűtőrendszer gondoskodik. A készülékben sztereó hangszórók és egy 6000 mAh kapacitású akkumulátor található 33 W-os töltéssel.

 

A Nubia Music olyan dizájnnal rendelkezik, amilyet még sosem láttunk. A standon az újdonságot nem lehetett nem észrevenni vagy nem hallani. Valójában a hátulján lévő nagy kerek DTS hangszóró hangos zenét játszott. A gyártó 600%-kal nagyobb hangerőről beszél egy hagyományos telefonhoz képest, így a Nubia Music egy Bluetooth hangszóró helyett például egy kisebb partin jól fog szolgálni.

Érdekes funkció az okostelefon testén található 3,5 mm-es audiocsatlakozók párja. A cél, hogy a vezetékes fejhallgató csatlakoztatása után a környezet zavarása nélkül megoszthasd a zenét egy barátoddal. A főbb specifikációk közé tartozik a 6,6 hüvelykes HD+ kijelző 90 Hz-es frissítési frekvenciával, Unisoc SC9863A lapkakészlet, 4 GB RAM, 128 GB tárhely és 5000 mAh-s akkumulátor. Az ár várhatóan 149 dollár körüli összeg lesz. A gyártó egyelőre nem tájékoztatott az új telefonok elérhetőségéről, de az európai piacon történő forgalmazás nem lenne meglepő.

Voltak már korábban is olcsó zenetelefonok, amelyeket több gyártó is piacra dobott, de ezek általában csak hangosabb hangszórót és a zene vezérlésére szabott környezetet kínáltak. Megemlíthetjük a Nokia 5310 Music XpressMusic gombos telefonmodellt, amelyet a gyártó 2020-ban élesztett újjá.

A Nubia márka újdonsága egyedi dizájnt és okostelefon funkciókat hoz.

2024.02.29.

Ezeket már olvastad?

+