MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung a múlt hónapban a Galaxy S24 Unpacked-en röviden bemutatta a Galaxy Ringet, de most több részletet kapunk, mivel a viselhetőt hivatalosan is bejelentették. A Samsung nem fedte fel az árképzés és az elérhetőség részleteit, mivel azok még idén érkeznek, de sokkal több részletet kaptunk az első Galaxy okosgyűrűről.

A Galaxy Ring 5-13-as amerikai gyűrűméretekben lesz kapható, amelyeket a gyűrű belső oldalán S-től XL-ig jelölnek. A Samsung gyűrűje az Oura Ring domború megjelenése helyett homorú, középen elvékonyodó formájú. A Galaxy Ring három színben – kerámiafekete, platinaezüst és arany – lesz kapható.

A Galaxy Ring nyomon követi a pulzusszámot, a légzésszámot, az alvást és az éjszakai mozgást, és még az alvási apnoe korai jeleit is képes észlelni. A Samsung a Ringet a Galaxy Watch társaként is reklámozza, amely lehetővé teszi a jobb minőségű 24/7-es egészség- és aktivitáskövetést.

A napi aktivitás, az alvás, a nyugalmi pulzusszám és a pulzusszám-variabilitás kombinációja alapján kiszámítja a Vitality pontszámot is. A felhasználók konkrét jóléti célokat is kitűzhetnek, és a Galaxy Health alkalmazásban elérhető Booster Cards segítségével visszajelzést kaphatnak a fejlődésükről.

A Samsung Galaxy Ring a bevezetéskor kizárólag a Samsung Galaxy okostelefonokkal lesz kompatibilis, később pedig további androidos készülékekre is ki fogják terjeszteni.

2024.02.26.

Ezeket már olvastad?

+