MojAndroid
(x) hirdetés

Mint minden évben, a Honor most is piacra dobja zászlóshajóit a globális piacon is. A nemrég bemutatott Honor Magic V2 mellett most a Honor Magic 6 Pro-t is láthattuk a barcelonai bemutatón. Vajon mivel lephet meg?

Az AI-korszakba lépve a HONOR elkötelezett amellett, hogy továbbra is olyan emberközpontú innovációkat nyújtson, amelyek nyitott és zökkenőmentes élményt nyújtanak, és amelyek figyelembe veszik az ügyfeleink kívánságait és fejlesztési javaslatait.

Örömmel jelentjük be a HONOR új, AI-alapú okostelefonjainak és számítógépeinek globális bevezetését, amelyek valóban forradalmasítják a felhasználói élményt a legmodernebb AI-képességeikkel, miközben az ember és az eszköz közötti interakció határait feszegetik

– mondta el George Zhao, a Honor vezérigazgatója

A mesterséges intelligencia jegyében

A rivális Samsung példáját követve a Honor is széles körben alkalmazza a mesterséges intelligenciát készülékeiben. Ezekbe érkezik a Llama nyelvi modell, amely képes kérdésekre válaszolni, szöveget generálni, de offline környezetben is képes a szövegértés olvasására.

Szintén újdonság a szemkövető funkció, amelyet Honor bemutatott a prezentáción. Még az autóiparral kapcsolatban is készül valami. A kísérleti koncepció bemutatta, hogy az AI-képes okostelefonok és a járművek közötti kölcsönhatás túlmutathat a képernyő- vagy hangvezérlésen, és az ember-eszköz interakció  hatalmas lehetőségeit kínálja.

 

A Honor Magic 6 Pro lett az első okostelefon a világon, amely a DXOMARK értékelésben 5 alkalommal is a legjobbnak bizonyult. Ezt olyan kategóriákban sikerült elérnie, mint a Selfie Photo, Photography, Battery, Sound és Display. Az akkumulátor jelentős 5600 mAh-es kapacitással rendelkezik, ami átlagosan mintegy 600 mAh-val előzi meg a versenytársakat, de emellett akár 80 W-os vezetékes és akár 66 W-os vezeték nélküli töltéssel is tölthető.

A teljesítményről a Snapdragon 8 Gen 3 gondoskodik, amely 30%-kal nagyobb CPU-teljesítményt és 25%-kal nagyobb GPU-teljesítményt biztosít az új készülékek számára. A Qualcomm® AI Engine-nek köszönhetően a HONOR Magic6 Pro AI funkciói kivételes simasággal és stabilitással támogatottak, és figyelemre méltó, 98%-os javulást érnek el a korábbi modellekhez képest.

A kijelző az eddigi legtartósabb üveggel rendelkezik, amely a magasból való leeséssel szemben is jól állja a próbát. Képátlója akár 6,8 hüvelyk, és egy LTPO AMOLED, Lowpower LTPO Eye Comfort támogatással, ami fokozott kényelmet biztosít a használat során.

A Magic 6 Pro 50 MP-es fő kamerával büszkélkedhet, változó rekesznyílással és OIS-szel, 50 MP-es ultraszéles látószögű kamerával EIS-szel, valamint 180 MP-es teleobjektívvel, 2,5x optikai zoommal és akár 100x digitális zoommal. A HONOR Magic6 Pro fejlett mozgásrögzítése felülmúlja az előző generációt, mivel a sportok és tevékenységek szélesebb körét, például az ugrást, a táncot és a harcművészeteket is lefedi, így ideális a sportesemények és versenyek izgalmas pillanatainak megörökítéséhez.

Honor Magic 6 Pro ár és elérhetőség

A készülék hagyományosan a hazai piacra is el fog érkezni, így hamarosan teszteljük is majd az újdonságot. Az okostelefon március elején jelenik meg nálunk, és 2 színváltozatban lesz elérhető, ezek pedig a fekete és zöld. Pontos hazai árat még nem tudunk, de Európa több országában 1.099 euróért lesz elérhető, míg később a szolgáltatók kínálatában is megtaláljátok majd.

2024.02.25.

Ezeket már olvastad?

+