MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 14 Ultra-t csütörtökön jelentették be Kínában, és a csúcstelefon még egy opcionális kamerafogantyúval is rendelkezik. Most kiderült, hogy a kiegészítő valójában más telefonokat is támogat. A kínai Xiaobai’s Tech Reviews felfedezte, hogy a Xiaomi 14 Ultra kamerafogantyú működik a vivo, OPPO és más telefonokkal is.

A markolat 1500mAh-s akkumulátort foglal magában, ami töltésre is használható, egy fényképfelvételi gombot és egy kar segítségével a kamera zoomolását is lehetővé teszi. Van egy videofelvételi gomb, amely átképezhető más funkciókhoz, valamint egy tárcsa, amellyel az expozíciót, a zársebességet és egyebeket lehet szabályozni.

A forrás megállapította, hogy egyes telefonok más-más funkciót képesek támogatni a kiegészítővel kapcsolatban, egész pontosan az alábbi táblázat alapján kaphatunk pontosabb képet:

Ezek alapján láthatjuk, hogy míg a Xiaomi 13 Ultra, az OPPO Find X7 Ultra és a HONOR Magic 6 Pro támogatja a töltést, a képek rögzítését és a zoom vezérlését is, addig a vivo X100 Pro és a OnePlus 12 a töltést és a képfelvételi funkciókat támogatja. Talán nem meglepő módon azonban ha egy iPhone tulajdonosai vagyunk, akkor csak a töltést használhatjuk majd ki, bár szinte kizárt, hogy ezért bárki megvásárolna majd a kiegészítőt.

(via)

2024.02.25.

Ezeket már olvastad?

+