MojAndroid
(x) hirdetés

A Google 2023 októberében adta ki a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro készülékeket, és már javában dolgozik a következő generáción.

Az első CAD-alapú renderek szerint a Pixel 9 Pro kisebb képernyővel, lapos panelekkel és oldalakkal, valamint egy olyan kameradudvarral rendelkezik majd, amely már nem nyúlik át a telefon egyik végétől a másikig.

A kiszivárogtatók szerint a képernyő 6,5 hüvelykes lesz, szemben az előd 6,7 hüvelykes OLED kijelzőjével. A teljes test azonban alapvetően ugyanolyan méretű lesz, ami azt jelenti, hogy a keret kissé vastagabb lesz.

A Google a Pixel zászlóshajók elmúlt három generációjában széles kameraszigetre támaszkodott. A kamerák ismét vízszintesen, de egy ovális szigeten belül helyezkednek el. Míg a készülék alapból 8,5 mm vékony lesz, a dudor majdnem 50%-ot ad hozzá, ami azt jelenti, hogy a kameraelrendezés 12 mm-es lesz.

A Google eddig alumíniumkeretet használt, de várhatóan követni fogja a titánötvözet trendjét, amelyet az Apple az iPhone 15 Pro szériával, a Samsung pedig a Galaxy S24 Ultrával indított el.

(via)

2024.01.24.

Ezeket már olvastad?

+