MojAndroid
(x) hirdetés

A héten debütál a várva-várt Galaxy S24 sorozat, és most az Android Headlines jóvoltából újabb, az utolsó pillanatban kiszivárgott információk érkeztek.

A kiadvány azt állítja, hogy hozzáférése van néhány hivatalos Galaxy S24 promóciós képhez, amelyek részleteket árulnak el a Samsung megújult frissítési politikájáról az új zászlóshajók esetében, valamint a Galaxy AI-ról szóló részletekről.

A szivárgás szerint a Samsung a Galaxy S24 trió esetében hét évnyi fő Android-frissítéssel érhetne fel a Google-höz. Ez azt jelenti, hogy az S24 sorozat egészen az Android 21-ig számíthat frissítésekre. Ez azt is jelenti, hogy a telefonok hét évig kapnak majd biztonsági frissítéseket a cégtől, hogy lépést tartsanak a legújabb Android-verziókkal. Eddig a Google volt az egyetlen OEM, amely hét nagy Android-frissítést kínált a Pixel 8 termékcsaláddal. Nem világos, hogy a Samsung nagyvonalú új frissítési politikája kiterjed-e az összes jövőbeli Galaxy zászlóshajóra és a nemrég bemutatott telefonokra, például a Galaxy S23 sorozatra.

A szivárgásból az is kiderül, hogy a Galaxy S24 sorozat AI funkcióiért valamikor fizetni kell majd, nem marad végig ingyenes. A termékcsaládot a Samsung új Galaxy AI megoldásai fogják átitatni az olyan pletykált funkciókkal, mint az élő fordítás és a Pixel-szerű képszerkesztő eszközök.

A kiszivárgott Samsung promóciós anyagai említik, hogy a Galaxy AI funkciók legalább 2025-ig ingyenesek lesznek a támogatott Galaxy készülékeken. Ez azt jelenti, hogy a Samsung tervezheti, hogy a jövő év után díjat kér bizonyos fejlett AI funkciókért. Természetesen meg kell várnunk, hogy a vállalat megerősítse ezt, mielőtt bármilyen feltételezésbe bocsátkoznánk.

Az is elképzelhető, hogy a felhasználóknak be kell majd jelentkezniük a Samsung-fiókjukba, hogy használni tudják az S24 termékcsalád egyes AI-funkcióit. Arról azonban nincs szó, hogy mely funkciókat érinthet majd egy ilyen korlátozás.

(via)

2024.01.15.

Ezeket már olvastad?

+