MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi piacra dobta legújabb termékét, a Mijia Smart Eye Massager-t a kínai piacon. A termék már elérhető a Xiaomi Youpin, a crowdfunding január 17-én 10:00 órakor kezdődik. A Mijia Smart Eye Massager ára 449 jüan (63 dollár). Nézzük meg a masszírozó legfontosabb jellemzőit.

A Mijia Smart Eye Massager az emberi szem szerkezetére összpontosítva lett tervezve, és egyedülálló, hét régióval és négy független légszeleppel ellátott, felosztott kialakítással rendelkezik. Ezek a szelepek hatékonyan célozzák meg a szem körüli nyolc jelentős akupresszúrás pontot, átfogó és személyre szabott masszázsélményt nyújtva.

A masszírozó öt nagy és négy kisebb légzsákot tartalmaz, amelyek három szinten állítható intenzitású masszázst biztosítanak. Ez a kialakítás a szemgyakorlási technikákat utánozza, fokozva a masszázs hatékonyságát. Ezenkívül a masszírozó üreges belső szerkezete csökkenti a szemgolyókra gyakorolt nyomást, és egy átlátszó ablakot kapott a környezet jobb láthatósága érdekében.

A készülék bőrbarát fehérbőrt használ, ami puha és kényelmes illeszkedést biztosít. Az állítható csatos kialakítás és a rugalmas pántok a különböző fejméretekhez alkalmazkodnak. A készülék emellett kiváló minőségű, alacsony zajszintű légszeleprendszerrel büszkélkedhet, amely 50 dB(A) alatti, csendes működést biztosít. Összecsukható kialakítása hordozhatóvá és kényelmessé teszi az útközbeni használatot.

Az NTC hőmérséklet-szabályozó technológiával felszerelt Mijia Smart Eye Massager háromszintű hőmérséklet-beállítást biztosít. Ez a Xiaomi Mi Home App-on keresztül vezérelhető funkció lehetővé teszi a hőszintek valós idejű nyomon követését és beállítását a nyugtató élmény érdekében.

A készülék intelligens csatlakoztathatósága a Xiaomi Mi Home alkalmazással lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül az okostelefonjukról irányítsák a masszírozó működési állapotát és a masszázsmódokat. Emellett NFC gyorscsatlakozással is rendelkezik az egyszerű használat érdekében. Hét előre beállított üzemmóddal és három egyéni üzemmód tárolásának lehetőségével az alkalmazáson keresztül a masszírozó számos lehetőséget kínál a különböző igények kielégítésére. Ezek az üzemmódok offline is használhatók.

Ami a specifikációkat illeti, a masszírozó akkumulátorkapacitása 1200mAh, töltési ideje körülbelül 2,5 óra, méretei pedig 234 × 115 × 76 mm. A készülék súlya körülbelül 370 g, és egy C típusú töltőkábellel, egy tárolótáskával és felhasználói kézikönyvvel érkezik.

(via)

2024.01.15.

Ezeket már olvastad?

+