MojAndroid
(x) hirdetés

Az okostelefonok Android 14-re történő frissítése még folyamatban van. A legnagyobb gyártóknak már sikerült elkészíteniük a legújabb rendszert a legfontosabb zászlóshajó modelljeikre, most pedig a régebbi készülékeken a sor, legyen szó akár zászlóshajókról, akár középkategóriás készülékekről. A Sony is elég aktív volt a frissítésben, most több modellre is érkezik az Android 14. A gyártó ezt az X közösségi hálózaton jelentette be.

Ez három modellt érint. Ezek a tavalyi év legkelendőbb Xperia 1 IV, a kompakt Xperia 5 IV és az utolsó az Xperia 10 IV, amely a középkategóriába tartozik. Az okostelefonok a legújabb Androidot kapják a legújabb funkciókkal együtt, csatlakozva a többi Sony modellhez, amelyek már megkapták a frissítést.

A konkurencia is frissít

Természetesen a versenytársak is igyekeznek frissíteni a modelljeiket. A legaktívabb ebben a tekintetben a Samsung, amely már gyakorlatilag minden új és régebbi zászlóshajóhoz kínálja azt, amelyekhez Android 14-et ígértek. Azonban a középkategóriás készülékekből sincs hiány, még a régebbiekből sem.

A OnePlus, a Xiaomi és más gyártók különböző modelljei már megkapták az Android 14-et, de például a HONOR-ra még várunk.

2024.01.12.

Ezeket már olvastad?

+