MojAndroid
(x) hirdetés

Az Amazfit – egy egészségre és fitneszre összpontosító intelligens viselhető márka, amely a Zepp Health egészségügyi technológiai vállalat része – bejelentette első intelligens gyűrűjét a CES 2024-en.

Az Amazfit Helio Ringet sportolók számára fejlesztették ki, és arra összpontosít, hogy a teljesítményük javításához szükséges regenerációs támogatást nyújtson nekik. Az Amazfit szerint a Helio Ring “a felhasználó mentális és fizikai állapotával kapcsolatos átfogó adatokat képes monitorozni olyan pontossággal, amelyet csak az ujjon viselt viselhető eszközzel lehet elérni”.

Az Amazfit Helio Ring által gyűjtött adatokat a Zepp alkalmazás teszi “akcióképessé”, amely egy intuitív Readiness pontszámot hoz létre, amely segít a sportolóknak meghatározni, hogy a tevékenységre vagy a regenerálódásra kell-e összpontosítaniuk.

Az Amazfit Helio Ring önálló eszközként vagy kiegészítő eszközként egy Amazfit okosórával együtt viselhető. Ha ez utóbbiról van szó, akkor a gyűrű és az okosóra adatai a Zepp alkalmazásban mélyebb elemzés céljából összekapcsolódnak.

A Helio Ring a Zepp Aura pihenési és wellness szolgáltatás 3 hónapos ingyenes próbaverzióját tartalmazza, amely segít a sportolóknak a regenerálódásban és a teljesítményben. Az intelligens gyűrű a szokásos egészségügyi és fitneszfunkciókkal is rendelkezik majd, beleértve az alváskövetést és a pulzusmérést. Támogatni fog néhány sportmódot is, és EDA (Electrodermal Activity) érzékelővel is rendelkezik majd az érzelmi megfigyeléshez.

Az Amazfit Helio Ring bőrbarát titánötvözetből készült, és 10ATM vízállósággal rendelkezik. Az okosgyűrű két méretben – 10 és 12-es méretben – érkezik majd, súlya 3,8 g, illetve 4 g. Az Amazfit nem árulta el a Helio Ring akkumulátorának méretét, de azt mondta, hogy a jelenlegi tesztek szerint akár öt napig is kibírja egy töltéssel.

(via)

2024.01.11.

+