MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing Tech mostantól a Phone (2) felhasználók számára elérhetővé tette a stabil Android 14 alapú Nothing OS 2.5 frissítést. A nagy változások közé tartoznak az új widgetek, a Glyph felület frissítései és a kezdőképernyő és a zárképernyő több testreszabási lehetősége. A Nohting emellett Glyph Progress integrációval egészítette ki a Google naptárat, valamint frissítéseket kapott a Glyph időzítő, amely mostantól a zárolási képernyőről is működik.

Az új widget opciók között szerepel egy lépésszámláló a napi lépések nyomon követéséhez, egy frissített médialejátszó és egy képernyőidő widget. A bekapcsológombhoz egy új, dupla koppintásos gesztus tartozik, amellyel bármelyik funkciót megnyithatja. A Nothing azt is megerősítette, hogy a nyílt béta a Phone (1) felhasználók számára még ebben a hónapban elindul.

Ha Nothing Phone (2) készüléked van, és frissíteni szeretnél a legújabb verzióra, menj a Beállítások > Rendszer > Rendszerfrissítés menüpontba. A frissítési folyamat szokás szerint szakaszosan zajlik, így egyes felhasználóknak még néhány napot várniuk kell, amíg a frissítés elérhetővé válik a készülékükön.

(via)

2023.12.16.

Ezeket már olvastad?

+