MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S24 Ultra egy újabb kiszivárgásban jelent meg. Ezúttal a tipster Ice Universe által (a Sogi.com-on keresztül) közzétett képek a közelgő zászlóshajót mutatják elődje, a Galaxy S23 Ultra mellett.

A képeken az állítólagos Galaxy S24 Ultra és a Galaxy S23 Ultra dizájnjának összehasonlítása látható. Ice Universe megjegyzi, hogy az S24 Ultra vékonyabb, mint az S23 Ultra, vastagsága 8,6 mm. Ez nagyjából megegyezik azzal, amit korábban hallottunk, amikor a Galaxy S24 Ultra renderei kiszivárogtak.

A Galaxy S24 Ultra hangszórója is egy új, hosszúkás, pillangó alakú nyílásban jelenik meg az USB-C port mellett, a Galaxy S23 Ultra rácsos kialakítása helyett. Egy másik figyelemre méltó változás az S Pen aljának formája. Most laposabb, mint korábban, és jobban illeszkedik a telefon testéhez, amikor a telefon belsejében helyezkedik el.

Máshol a hangerő- és a bekapcsológombok nagyjából ugyanúgy néznek ki. A kiszivárogtató azonban megjegyzi, hogy a Galaxy S24 Ultra esetében egy kicsit vastagabbak. A tippmester azt is elmondja, hogy a Galaxy S24 Ultra titánötvözete jobb textúrát kölcsönöz a készülék testének.

Természetesen nem lehet biztosan tudni, hogy a képen látható készülék valóban a Galaxy S24 Ultra végleges gyártási modellje, úgy tűnik azonban, hogy egyezik a korábban kiszivárgott renderekkel és képekkel.

(via)

(x) hirdetés
2023.12.07.

Ezeket már olvastad?

+