MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsungnál már javában folyik a legújabb Android 14 operációs rendszerre való frissítés. Elsőként a zászlóshajó Galaxy S23 sorozatú modellek kapták meg a frissítést, tegnapelőtt pedig a Galaxy S22 sorozat elérhetőségéről is beszámoltunk. Most pedig három további népszerű modellre érkezik a frissítés.

Mindenekelőtt a Samsung Galaxy A54-ről, amely a gyártó első középkategóriás okostelefonja a legújabb Androiddal. A középkategóriában azonban az egyértelmű első helyet elrabolta tőle a Sony Xperia 10 V, amely néhány napja kapta meg az Android 14-et. A Galaxy A54 az egyik legkelendőbb modell az országban, így sok felhasználó örülhet a frissítésnek. Ez a modell is azok közé tartozik, amelyek 4 nagyobb operációs rendszer frissítést kapnak.

A lista két másik okostelefont is tartalmaz, amelyek a napokban kapják meg a frissítést, mégpedig a Galaxy S23 FE és a Z Flip5. Az előbbi számunkra abszolút újdonságnak számít, de még az Android 13-mal mutatkozott be, most pedig érkezik is rá a frissítés.

A Galaxy Z Fip5 egy rendkívül népszerű összecsukható okostelefon, Android 13-mal érkezett, és ez az első nagyobb frissítése. Az említett modellek frissítéséről szóló információkat a Sammobile publikálta. Ha te is megkaptad már, akkor ne felejtsd el nekünk is megírni a cikk alatti hozzászólásokban.

(via)

2023.11.23.

Ezeket már olvastad?

+