MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei elindította a HarmonyOS 4-et, amelynek célja az okostelefonokon, tévékészülékeken és még az autókban is használt operációs rendszer egységesítése.

A vállalat ma bejelentette, hogy elérte a 100 millió letöltést az új operációs rendszer. Ez magában foglalja az újonnan vásárolt és frissített készülékeket is, és ez pontosan 87 nap alatt történt meg – átlagosan több mint 1,1 millió telepítés történt naponta.

A bejelentés a Weibo-n, mind a Huawei, mind a Harmony OS fiókjain meglehetősen szerény volt, nem volt nagy felhajtás. A HarmonyOS 4-gyel a Huawei szeretne újra igazi sikereket elérni a nyugati piacon, így Európában is.

A Huawei eredetileg egy 69 elemes, okostelefonból, táblagépből és okostévéből tartalmazó listát adott ki, amelyek megkapják a HarmonyOS 4-t, várhatóan azonban a globálisan elérhető készülékekről külön listát kapunk, miután a vállalat végzett a helyi frissítésekkel. Eddig csak a viselhető eszközök, mint például a Huawei Watch GT 4, kerülnek értékesítésre a tengerentúlon HarmonyOS 4-gyel, és a HarmonyOS 3-mal működő eszközök szoftverfrissítései gyakorlatilag nem léteznek.

(via)

2023.10.30.

Ezeket már olvastad?

+