MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung gazdag múltra tekint vissza a flip-telefonok piacán, és most egy limitált kiadású Galaxy Z Flip5 Retro modellel tiszteleg a két évtizeddel ezelőtti egyik legkeresettebb modellje, a Samsung E700 előtt.

A Flip5 Retro ugyanazzal az ikonikus indigókék és ezüst színnel rendelkezik, mint az E700, és néhány nosztalgikus pixelgrafikus felhasználói felülettel és animációval rendelkezik a Flex Window fedőképernyőn.

A Samsung a telefont egy csinos dobozban szállítja, amely a Z Flip5 és az E700 logóit, valamint a múlt korszakok különböző Samsung logóit ábrázoló matricákkal ellátott Flipsuit kártyákat tartalmaz. A csomag tartalmaz egy egyedi sorozatszámmal gravírozott Samsung E700 gyűjtőkártyát is.

A Galaxy Z Flip5 Retro november 1-jétől korlátozott számban lesz kapható Dél-Koreában, valamint november 2-tól az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Ausztráliában. Az említett piacokon a fogyasztók kizárólag a Samsung hivatalos weboldalán keresztül vásárolhatják meg a limitált kiadású készüléket. Árakat egyelőre nem közöltek.

(via)

2023.10.30.

Ezeket már olvastad?

+