MojAndroid
(x) hirdetés

Ha a Samsung Galaxy A sorozat egyik telefonját vásárolod meg, akkor egy olyan készüléket kapsz, amely sok helyen spórolhatsz. A Galaxy A1X modellek – legutóbb a Galaxy A14 5G-vel az élen – extrém szintre emelték ezt a koncepciót, mivel 60 ezer forintnál kevesebbért megfelelő okostelefon-élményt nyújtanak.

Úgy tűnik azonban, hogy a Samsung 2024-ben a Galaxy A belépőszintű telefonok tekintetében feljebb léphet. A koreai The Elec szerint a Galaxy A15 OLED kijelzővel landolhat. Ez lenne az első Galaxy A1X telefon OLED technológiával, amely jelentős előrelépés lenne a többi modell LCD kijelzőjéhez képest.

Az OLED kijelzők általában energiatakarékosabbak, mint az LCD-k. Emellett élesebb képet, nagyobb színpontosságot és az LCD-knél lényegesen jobb feketeszintet kínálnak. Az összes zászlóshajó okostelefon OLED-panellel rendelkezik, beleértve a Galaxy S telefonokat, iPhone-okat stb.

A Galaxy A2X sorozatba tartozó készülékek idén kaptak először OLED panelt. A Galaxy A24 volt az első készülék, és 90 Hz-es képfrissítési frekvenciát tartalmazott. Nem világos, hogy a Galaxy A15 is kapna-e magas képfrissítési frekvenciájú kijelzőt, bár ez a várható árát tekintve nem valószínű. Állítólag a Samsung a merev OLED panelek csökkenő árai miatt gondolkodik a Samsung Galaxy A15 kijelzőjének frissítésén.

A Galaxy A15 megjelenésére 2024 első felében számítunk.

(via)

2023.10.27.

Ezeket már olvastad?

+