MojAndroid
(x) hirdetés

A világ legnagyobb videó streaming szolgáltatása hamarosan abszolút tilalmat vezet be a reklámblokkolókra, a tesztelési fázisok jelenleg is zajlanak. Ha reklámok nélkül szeretnéd nézni a YouTube-ot, elő kell majd fizetned, az AdBlock már nem fog segíteni, a hirdetéseket blokkoló felhasználók új értesítést kapnak.

A platform lehetővé teszi számukra, hogy három videót nézzenek meg, és ennyi, a következő már egyszerűen el sem indul, erre már többen is panaszkodtak a közösségi médiában.

A YouTube tájékoztatja a reklámblokkolóval rendelkező felhasználókat, hogy a hirdetések segítik a platform működését. Ha nem szeretnének reklámokat, akkor számukra is YouTube Premium előfizetés érhető el, amely hazánkban jelenleg 7,19 euróba kerül havonta. Ha ki szeretnéd próbálni az előfizetést, az első hónap teljesen ingyenes.

A YouTube a világ legnagyobb videómegosztó platformja, amely jelenleg a videók lejátszásához reklámblokkoló eszközöket használó felhasználókkal küzd. Ezek száma folyamatosan növekszik a platformon. Míg korábban egy videó elején egy reklámot láthattunk, addig most már rutinszerűen kettőt is, ráadásul ezek nem átugorhatók, nem is beszélve a videón belüli hirdetésekről. Az AdBlock eddig egy nagyon hatékony megoldás volt arra, hogy reklámok megszakítása nélkül nézhessünk videókat, úgytűnik, hogy ez  most véglegesen megváltozik.

 

 

2023.10.12.

Ezeket már olvastad?

+