MojAndroid
(x) hirdetés

A Qualcomm idén a korábbi évekhez képest korábban mutatja be legújabb és legnagyobb zászlóshajó chipkészletét, a Snapdragon 8 Gen 3-at. Az éves hawaii eseményét 2023 október 24. és 26. között rendezik meg.

Egy Kínából származó új pletyka szerint a Xiaomi mindenképpen az első telefongyártó akar lenni, aki az új chipkészletet használó új készülékeket jelent be, és hogy biztosan ő legyen az első, ezt október 27-én, a Qualcomm Snapdragon Summit vége utáni napon fogja megtenni. Ez a bejelentés a Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro zászlóshajó okostelefonokról szól majd, amelyek a 2022 decemberében hivatalossá tett Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro utódai.

A Xiaomi 14 készülékek állítólag új dizájnnal, három különböző gyújtótávolságú, Leica által tuningolt kamerával érkeznek majd, és az Android 14-re épülő MIUI 15-öt kapják. A Pro titánvázzal és műholdas csatlakozási lehetőséggel rendelkezik majd, ha hinni lehet a pletykáknak. Mindkét modell már megkapta az illetékes hatóságoktól a kínai forgalmazási engedélyt, és frissítésre számíthatunk a képernyő, a kamerafunkciók, a gyorstöltés, az akkumulátor kapacitása és a rezgésmotor tekintetében is.

A duó gyártása a jelek szerint már meg is kezdődött.

(via)

2023.10.12.

Ezeket már olvastad?

+