MojAndroid
(x) hirdetés

Annak ellenére, hogy a Xiaomi csak nemrég mutatta be a 13T okostelefonok új sorozatát, máris vannak információk a következő újdonságokról, amelyekre a vállalat készül. Ez az új Xiaomi 14 Pro, amely várhatóan továbbfejlesztett specifikációkkal érkezik majd a piacra. A GizmoChina portál új részleteket hoz arról, mit tudhat majd az új telefon.

Milyen újdonságokat hoz majd a Xiaomi 14 Pro?

A legérdekesebb újdonság a 6,7 hüvelykes kijelző lehet, amely a hírek szerint a vállalat korábbi modelljeihez hasonlóan ívelt lesz. A jobb felhasználói élményt állítólag az 1 Hz-től 120 Hz-ig terjedő képfrissítési frekvencia támogatás kínálja majd, az LTPO kijelzőt a Corning Gorilla Glass Victus 2 fogja védeni. Az új modell várhatóan milliméter-vékony kereteket is kap a kijelző köré, ami növeli az aktív felületet, valamint az akár 3000 nits fényerőt.

A vállalat várhatóan a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletet használja majd, az akkumulátor kapacitása 4860 mAh lesz, 120 W-os gyorstöltési támogatással. A készülék várhatóan akár 24 GB RAM-ot és választható belső tárhelyméretet biztosít majd, amely akár 1 TB is lehet. Ez nagy ugrás lenne a legutóbbi 13T sorozathoz képest.

Az új Xiaomi 14 Pro várhatóan a MIUI 15 operációs rendszerrel kerül forgalomba, amely az Android 14-en alapul majd. Emellett műholdas csatlakozási lehetőséget, valamint a HDR10+ és a Dolby Vision támogatását is magával kell hoznia. A fotózás rajongói örülni fognak az 50 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott fő kamerának. Ezt egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű objektívvel és egy ugyanilyen felbontású teleobjektívvel egészítheti ki a Xiaomi.

Professzionálisabb fotók a változó rekesznyílásnak köszönhetően

A Xiaomi 14 Pro-val készített fotók a hírek szerint még jobbak és professzionálisabbak lesznek a változó rekesznyílásnak köszönhetően, amely biztosítja, hogy elmosódott háttérrel és a mélységélesség hangsúlyozásával készült felvételek készüljenek. Ezzel a funkcióval már találkozhattunk például a Huawei Mate 50 Pro és P60 Pro okostelefonok esetében.

(via)

2023.10.04.

Ezeket már olvastad?

+