MojAndroid
(x) hirdetés

A Google Pixel Fold mindössze néhány hónapos. Egy újonnan felfedezett kódnév azonban arra utal, hogy a vállalat már egy másik összecsukható készüléken dolgozhat, ami lehet egy utód, vagy akár egy flip-stílusú telefon.

A Google Pixel Buds alkalmazás legújabb verziója most jelent meg, amely a 9to5Google szerint úgy tűnik, hogy a kódjában a “Comet” kódnevet rejti. A magazin az APK vizsgálata után azt állítja, hogy a Pixel 8 és Pixel 8 Pro kódnevekkel (Shiba és Husky) együtt megtalálta a Comet kódnevet is, és nem valószínű, hogy a Comet a Pixel 8a-ra utalna, mivel már tudjuk, hogy a Pixel 8a kódneve “Akita”, és a Comet nem igazán illik ebbe a  témába. Ugyanakkor a portál szerint az sem valószínű, hogy a Comet a Pixel 9-re utal. Úgy vélik, hogy a Google hüllőkkel kapcsolatos kódneveket fog használni majd az új generáció esetében.

Ha megnézzük a Pixel Foldot, annak eredetileg a “Passport” kódneve volt. Ennek a kezdeti kódnévnek köze lehetett ahhoz, hogy a Google azt akarta, hogy a Pixel Fold olyan érzést keltsen, mint egy útlevél. Ez a kódnév azonban végül “Felix”-re – egy macskafajtára – változott, hogy illeszkedjen a Pixel 7 sorozathoz (“Gepárd” és “Párduc”), mivel ezek mind a Tensor G2-n futnak. A kiadvány azonban rámutat arra, hogy egy android-fejlesztő felfedezte a Pixel Folddal egybegyúrt kódnevet, amelyet állítólag még “fold”-nak is titulált az alkalmazás.

Így további információk nélkül úgy hangzik, mintha a Comet a Pixel Fold 2 lenne, de az is elképzelhető, hogy ez egy új készülékre utal. Lehet, hogy a Google a Pixel Flipen dolgozik? Erre valószínűleg egy darabig még nem kapunk választ.

(via)

2023.10.03.

Ezeket már olvastad?

+