MojAndroid
(x) hirdetés

Carl Pei augusztus elején jelentette be, hogy a Nothing egy almárkát indít, amely a CMF by Nothing névre hallgat. A Nothingtól eltérően ez az almárka a megfizethetőségre összpontosít, így ne számítsunk arra, hogy olyan zászlóshajó szintű készülékeket fog piacra dobni, mint a Nothing Phone 2. Most már tudjuk, hogy az almárka még ebben a hónapban kiadja első termékeit.

A Nothing India alelnöke, Manu Sharma az X-en jelentette be, hogy a CMF by Nothing 2023. szeptember 26-án tart egy bemutató eseményt. A dátumon kívül Sharma semmi mást nem osztott meg az eseményről. A bejelentést tevő Nothing India alelnöke arra utal, hogy a bemutató Indiában lesz, és a bejelentett termékek kizárólag arra a területre vonatkozhatnak.

Bár Sharma nem árulta el, hogy mi lesz a keynote-on, már van egy jó elképzelésünk arról, hogy mi fog bemutatásra kerülni. Augusztus vége felé egy kiszivárgás során három CMF-termék marketingbannerét kaptuk meg: a Watch Pro, a Buds Pro és egy 65 W-os GAN töltő.

A Watch Pro lesz a Nothing legelső okosórája. A kiszivárgott információk alapján a Watch Pro az Apple Watch-hoz hasonlóan lekerekített élekkel rendelkezik, alumíniumötvözetből készült testtel, és narancssárga szíjjal érkezik. Egy másik szivárgásból kiderült, hogy a kijelző egy 1,96 hüvelykes AMOLED lehet, amely mindig bekapcsolt kijelző (AOD) támogatással, 600 nites fényerővel és 50 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. További kiszivárgott adatok között szerepel a beépített GPS Bluetooth 5.3-mal, IP68-as víz- és porállóság, 330 mAh-s akkumulátor és számos egészségügyi érzékelő. A lényeg azonban az, hogy a Watch Pro a pletykák szerint nem a Wear OS-en fut majd.

Arra is számítunk, hogy ezeknek a kütyüknek az ára 4500, 3500 és 3000 rúpia lesz a Watch Pro, a Buds Pro és a töltő esetében. Ez amerikai dollárra átszámítva 55 dollár (Watch Pro), 43 dollár (Buds Pro) és 37 dollár (töltő) lenne.

(via)

(x) hirdetés
2023.09.15.

Ezeket már olvastad?

+