MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei különösebb felhajtás nélkül indította útjára a Mate 60 sorozatot, amelynek két változatát már árulják Kínában. Most egy harmadik családtag is úton van, a Mate 60 Pro+, és egy szivárgásból kiderült, hogy milyen memóriaváltozatai vannak.

A telefon 16 GB RAM-mal és kétféle tárolóval – 512 GB vagy 1 TB – rendelkezik majd. Ugyanez a kiszivárogtató azt állította, hogy a kezdőár CNY 8999 lehet, ami 1231 dollárnak/ 1150 eurónak felel meg.

A Huawei Mate 60 Pro+ várhatóan a legnagyobb telefon lesz a termékcsaládban, a hátlapon egy osztályelső négykamerás beállítással, halószigetre pakolva. Bár “Porsche Design” telefon már nem lesz, a Huawei a “RS Ultimate Design” változatot fogja piacra dobni egyedi kialakítással azoknak, akik nem bánnák, ha még prémiumabb anyagokért felárat kellene fizetniük.

Az ár már nem sokkoló, legalábbis a zászlóshajók kontextusában nem. Összehasonlításképpen, a Mate 50 Pro (az előző széria nem rendelkezett Plusszal) 1200 fontba került az Egyesült Királyságban vagy 1200 euróba Európában, és csak 8 GB RAM és 256 GB tárhely volt benne (NM kártyával további 256 GB-tal bővíthető NM kártyával).

Még várjuk a hivatalos információkat arról, hogy a Huawei piacra dobja-e ezeket a telefonokat Kínán kívül.

(via)

(x) hirdetés
2023.09.07.

Ezeket már olvastad?

+