MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi “könyv stílusú”, “nagyméretű”, “vízszintesen összecsukható”, “telefonból tablet lesz” típusú összecsukhatója már a harmadik generációjánál tart a nemrég bemutatott Mix Fold 3-mal, de eddig a vállalat kimaradt a flip stílusú összecsukható piacról, még akkor is, amikor számos kínai versenytársa belevágott.

Mint kiderült, már nem sokáig. A Xiaomi Mix Flip-et ma kiszúrták egy kínai IMEI adatbázisban, ami megerősíti, hogy egy ilyen készülék van úton, 2311BPN23C modellszámmal.

Egy korábbi pletyka szerint a Mix Flip a Mix Fold 4 mellett jövőre fog megjelenni. Bár addig még nagyon sok idő van hátra, de legalább most már tudjuk, hogy a Xiaomi valóban dolgozik egy flip stílusú összecsukható készüléken is. Más források viszont azt találgatják (a 23-mal kezdődő modellszám alapján), hogy a Mix Flip valóban még idén megjelenik. A Mix Flip állítólagos dizájnja is kiszivárgott, nézd meg te is alább.

Ha kinyitod, a képernyő oldala úgy néz ki, mint bármelyik másik flip, de a kamerasziget kiemelkedik – és egy kicsit úgy néz ki, mint a Pixelé ezen a vázlaton, de a valóságban nagyon különbözőnek bizonyulhat. Három szenzor van, ami azt jelenti, hogy lesz teleobjektív, és a pletykák szerint 3x-os optikai zoomot kínál majd.

A telefont nem meglepő módon a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC fogja hajtani, amely a jövő hónapban válik hivatalossá. Mivel a Mix Fold 3 nagyon vékony és könnyű egy összecsukható készülékhez képest, talán a Mix Flip is ezeket a tulajdonságokat kapja majd.

Egy utolsó megjegyzés: az összes Mix Fold eddig Kínára korlátozódott, és a Mix Flip sajnos ugyanerre a sorsra juthat.

(via)

(x) hirdetés
2023.09.06.

Ezeket már olvastad?

+