MojAndroid
(x) hirdetés

A hónap közepe táján a Samsung hivatalosan bejelentette a One UI 5.1.1 bevezetését a régebbi összecsukható készülékeire, kezdve a Galaxy Z Fold4 készülékkel. A One UI 5.1.1-es frissítés, amelyet az új Galaxy Z Fold5 és Z Flip5 készülékekre szállítottak, és sok hasznos funkciót is kínál, ezért a Samsung azt ígérte, hogy a Z Fold3 és a Z Flip3 is megkapja a megfelelő időben, és a rollout ma megkezdődött Európában és Ázsiában.

Az új build F926BXXU5FWH5 a Fold3 és F711BXXU6FWH3 a Flip3 esetében. A frissítéssel a felhasználók megkapjákk az augusztusi 2023-as biztonsági csomagot is.

Mind a Fold3, mind a Flip3 jobb alkalmazáselőnézetet kap a Recents képernyőn, könnyebbé válik a felugró nézetről az osztott képernyőre való váltás, és visszaállíthatók a képernyő szélére pattintott felugró ablakok. Emellett több alkalmazás használhatja a Flex Mode-ot, és a testreszabható Flex Mode eszköztár a Flex Mode médiavezérlők továbbfejlesztett funkcióival.

Javult a Quick Share funkció, a Samsung Health pedig jobb alváscoachingot, alvás közbeni bőrhőmérséklet-mérést, valamint továbbfejlesztett edzésösszefoglalókat, célokat, jutalmakat és jelvényeket kapott.

Mostantól több dátum- és időstílus áll rendelkezésre a vízjelekhez a Kamera alkalmazásban, továbbfejlesztett remaster előnézet, könnyebb az effektek alkalmazása, valamint szűrők és tónusok másolása és beillesztése egyik képből a másikba.

A drag and drop két kézzel is elvégezhető, a Samsung Internet némileg javított az elrendezésen, a Device Care javította a memóriakezelést, a My Files pedig megmutatja az alkalmazások gyorsítótárának adatait.

A Fold3 további finomságokat is kapott, például a kamera Pro módjának továbbfejlesztett Flex Mode elrendezését, új opciót a több kép kiválasztására a Capture View-ban, és az S Pen-t egy lebegő alkalmazás ikonja fölé lebegtetve megjelenik az említett alkalmazás előnézete.

Mint a frissítéseknél általában, ne feledjük, hogy a bevezetés szakaszos lehet, így eltarthat néhány napig, amíg az új buildek elérik az összes Fold3 és Flip3 készüléket.

(via)

2023.08.30.

Ezeket már olvastad?

+