MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple újfent több modellel is fűti a rajongók lelkesedését. Rögtön négy ellenállhatatlan variáció érkezik a mobilok porondjára. Ez egyébként nem újdonság, bevett szokás a gyártó életében, hogy egyszerre több típussal is lenyűgözze a nagyközönséget. Ám jogosan merülhet fel a kérdés, hogy vajon a Pro alternatívák nyújtotta előnyök kiknek kihagyhatatlan ajánlatok, és kiknek nem feltétlenül ideális választások?

Az iPhone 15 Pro nem mindenkihez szól!

A Pro verziók sohasem számítottak univerzális daraboknak. Mindig több volt bennük, mint az átlag modellekben, mindig top tulajdonságokat testesítettek meg, és ez mindig meglátszott az bekerülési költségükben, ez tény. A Pro modellek nem az általános felhasználás igényeire szabottak. Annál sokkal több van bennük. Ezért nem túlzás azt állítani, hogy a Pro kínálta profizmus csak a felhasználók bizonyos százaléka számára releváns. Ám nekik nagyon is.

A sorozat egyből kétféle Pro változattal is debütál. Az egyik modell 6,1, míg a másik 6,7 hüvelyk nagyságú. A legújabb fejlesztések, legütősebb innovációk ezekbe a típusokba kerülnek bele. Az iPhone 15 tokok nem helyettesíthetőek az előző szériában használt fajtákkal, mert bár minimális méretbeli eltérés tapasztalható a két sorozat tagjai között, de ez pont arra elég, hogy a tokok ne egyezzenek.

Mik ezek a nüansznyi változtatások?

Az iPhone 15 Pro típusok nagyobb hátlapi kamerával büszkélkedhetnek, miközben ami talán még lényegesebb információ, hogy a gombok elhelyezése sem egyezik meg egy az egyben azzal, amit az iPhone 14 sorozat készülékei hoznak.

De nincs ok az aggodalomra, a tokgyártók mindig időben megkapják a tervrajzokat, úgyhogy az nem fordulhat elő, hogy ha már megvan a mobil, akkor a védőtok nem passzol hozzá. Viszont azért jó tisztában lenni a fentiekkel, mert a kiadás mértékét nyilván befolyásolja az a tény, hogy nem elegendő magát a mobilt beszerezni, a tokvásárlás is elengedhetetlen lépés. Mert bár az iPhone készülékek még mindig nagyon masszív kialakításúak, nem recsegnek vagy ropognak, nem repednek, de védelemre szorulnak a különböző külső hatásokkal szemben.

2023.08.30.

Ezeket már olvastad?

+