MojAndroid
(x) hirdetés

A Galaxy S24 sorozat pletyka malma őrült módon pörög az elmúlt hetekben, és most újabb szivárogtatás érkezett @Tech_Reve-től az X-en. A tippmester egy érdekes jelentést osztott meg a Galaxy S24 Ultra jövő évi tárolási lehetőségeivel kapcsolatban.

A jó hír az, hogy a készülék akár 2 TB belső tárhelyet is kínál majd, ami még a legsúlyosabb felhasználók számára is elegendő. Az alap memóriaváltozat azonban a pletykák szerint 8 GB/128 GB marad, ami közel sem elég egy ilyen árkategóriájú telefonhoz. Már a középkategóriás készülékeknél is alap a 256 GB-os tároló.

Az egyetlen dolog, ami számomra nem érthető, hogy a Samsung miért választotta a 8/128 GB-os konfigurációt az Ultra változathoz. Ne értse félre senki, még mindig úgy gondoljuk, hogy ez a konfiguráció több mint elég, de ezt a konfigurációt már jó ideje nem láttuk, és a Galaxy S24 Ultra esetében nagyon kevés értelme van. Figyelembe véve, hogy még mindig elég távol vagyunk a telefon megjelenésétől, a dolgok változhatnak, amikor közelebb kerülünk a hivatalos megjelenési dátumhoz, és mi biztosan tájékoztatni fogunk mindenről, amit a Samsung legújabb és legjobb készülékével kapcsolatban hallunk.

Eddig a Galaxy S24 Ultra ígéretes készüléknek tűnik, sőt, úgy tűnik, hogy a Samsung még a designt is átszabja. A szuperfényes, lapos kijelző csak az egyik dolog, hallani titán keretről is, és most már akár 2 TB-os tárhelyről is. Egyszerűen fogalmazva, a Samsung közelgő zászlóshajója sokkal ígéretesebbnek tűnik, mint elődje.

Ismét érdemes megjegyezni, hogy mindezek csak pletykák, és minél közelebb kerülünk a megjelenéshez, annál több részletet fogunk megtudni.

(via)

2023.08.29.

Ezeket már olvastad?

+