MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung leendő csúcskategóriás zászlóshajó telefonjáról szóló információk a jól ismert szivárogtatótól, Yogesh Brartól származnak, aki az X-en (aka Twitteren) az S24 Ultra kameráit, chipkészletét, akkumulátorát és töltési sebességét közölte.

A legnyilvánvalóbb frissítés a következő generációs chipsetek. Igen, jól olvastad, chipsetek. Úgy tűnik ugyanis, hogy a Samsungnak vissza kell térnie a régi útra, és a Qualcomm Snapdragon és a Exynos chipsetet kell megosztani a következő generációban. A Galaxy S24 sorozat esetében ez a Snapdragon 8 Gen 3 és az Exynos 2400 lenne.

Sajnos Brar posztja nem említi az új fő kamerát, de említést tesz egy új 3x-os teleobjektíves kameráról, amely 50MP-es lesz a 10MP-es helyett, amit a Galaxy Ultra modellek az elmúlt években kaptak. Ez jól illeszkedik néhány közelmúltbeli pletykához, amelyek szintén lehetséges kamerafrissítésre utaltak. A többi kamera azonban, csakúgy, mint a fő kamera, változatlannak tűnik.

Egy másik, nemrég az interneten felbukkant szivárgás szerint a Galaxy S24 Ultra gyorsabb töltési sebességet kap, de a Yogesh Brar által feltöltött bejegyzés ellentmond ennek a reményteli információnak. Ehelyett azt írja, hogy az Ultra megtartja ugyanazt a 45 W-os vezetékes töltési sebességet, mint a jelenlegi modell. Reméljük, hogy ez hamisnak bizonyul, és január/februárban láthatunk egy gyorsabb töltési sebességgel rendelkező S24 Ultra-t.

Természetesen a jövő év elejéig még rengeteg idő van, így ezek közül néhány adatról kiderülhet, hogy hamis, míg másokról kiderülhet, hogy igazak. Elég, ha azt mondjuk, hogy az S24 Ultráról szóló híreket, amelyek ilyen korán érkeznek, jó adag szkepticizmussal fogadjuk.

(via)

2023.08.17.

Ezeket már olvastad?

+