MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi Mix Fold 3 a legújabb új összecsukható készülék, amelyet egyelőre csak Kínában dobtak piacra, de most a WekiHome-tól kaptunk egy teardown videót, amely bemutatja a Xiaomi mérnökei által elvégzett kihívást jelentő fejlesztéseket.

A videóban az egész folyamat úgy kezdődik, mint bármely más telefon esetében, a SIM-kártya tálca eltávolításával és a hátlap levételével, amely feltárja a készülék egyik felét. A fedőlapot is óvatosan eltávolítják, felfedve a hátlap mindkét oldalát. Néhány fedél, csavar és flexkábel eltávolítása után láthatóvá válik a függőleges stack alaplap és a quad Leica kamerarendszer. Ezután a figyelmünket a kettős akkumulátorcellákra összpontosíthatjuk, amelyek 2580 mAh és 2200 mAh kapacitással rendelkeznek. Ezek lenyűgözően vékonyak, mindössze 2,39 mm és 2,88 mm-esek, amely segít megtartani a készülék vékony profilját.

Aztán feltűnik a teljesen új, szabadalmaztatott zsanérmechanizmus, amely lenyűgöző kézműves kivitelezéssel és több, színes vízzáró tömítéssel büszkélkedhet, amelyek segítenek távol tartani a folyadékokat. Az új zsanér vékonyabb, mint elődje, de egy kicsivel többet, egész pontosan 23,4 grammot nyom.

(via)

2023.08.16.

Ezeket már olvastad?

+