MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi hivatalosan ma mutatja be a Mix Fold 3-at egy különleges eseményen Kínában. Ezt megelőzően a készülék egy prototípusát kiszúrták a Geekbench online adatbázisban, ahová a Snapdragon 8 Gen 2 processzorának túlhajtott változatával érkezett. Az elsődleges mag 3,36 GHz-ig megy fel, ami pontosan olyan teljesítmény, mint amilyet az eddig kizárólag a Samsungnál kapható “Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy” tud. Nos, úgy tűnik, többé már nem.

A Mix Fold 3 prototípusa 2 071-es egymagos és 5 419-es többmagos eredményt ért el. A szóban forgó készülék nem meglepő módon Android 13-at futtatott, és 16 GB RAM-mal rendelkezett. Ettől eltérő memóriamennyiségű verziók is kaphatók lehetnek.

A korábbi kiszivárgások és pletykák szerint a Mix Fold 3 8,02 hüvelykes belső képernyővel rendelkezik majd “2K” felbontással és 120 Hz-es frissítési frekvenciával, egy 6,5 hüvelykes FHD+ külső képernyővel szintén 120 Hz-es frissítési frekvenciával, egy kijelző alatti szelfikamerával a belső képernyőn, valamint egy 4800 mAh-s akkumulátorral, 67W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli töltési támogatással.

A hátlapon egy négy kamerás rendszer lesz, egy 50 MP-es fő fényképezővel, egy telefotó kamerával, egy ultraszéles és egy periszkópos zoom kamerával. A Mix Fold 3 lesz az eddigi legvékonyabb összecsukható készülék.

(via)

2023.08.14.

Ezeket már olvastad?

+